Най-малко 30 работници са били затрупани след като част от строящ се пътен

...
Най-малко 30 работници са били затрупани след като част от строящ се пътен
Коментари Харесай

Най-малко 30 работници са били затрупани в строящ се тунел в Индия

Най-малко 30 работници са били затрупани след като част от строящ се пътен тунел в планински северен индийски щат се е срутил след свлачище. Според властите спасителните операции не престават. В срутилия се сектор от тунела спасителните екипи са успели да вкарат кислород през тръба, с цел да се помогне на служащите да дишат.
Кислородът е достигнал до тях. Сега можем единствено да се молим затрупаните вътре да са в сигурност. И тук участват екипи на администрацията, а ние сме получили каквото съоръжение са поискали.
Санджай Добхал, член на законодателното заседание на Утаракханд

Работниците са изпратили сигнали, с които демонстрират, че са в сигурност. Срутилата се част от тунела се намира на към 200 метра от входа. По информация от локални медии на затрупаните се изпраща и храна. Около 160 спасители от федералните и щатските организации за помощ при бедствия употребяват сондажно съоръжение и багери, с цел да доближат до бедстващите. Пътят Чардхам е водещ план на федералното държавно управление, който свързва разнообразни хиндуистки поклоннически места.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР